Bij Optiek Eva

01. Lenzen dragen zonder ongemakken

Iedereen kan lenzen dragen. Maar niet elke lens is geschikt voor elk oog, want elk oog is anders. Net zoals een bril zijn ook lenzen het resultaat van maatwerk. Wil je oogirritaties en infecties voorkomen en op een gezonde en duurzame manier lenzen dragen? Zorg er dan voor dat je de lenzen kiest die aangepast zijn aan je ogen, behoeften en levensstijl. En daar helpen wij je graag mee.

Bij Optiek Eva

02. Oogmeting op afspraak

De eerste stap naar comfortabele lenzen? De gezondheid van je ogen controleren en je visuele afwijking meten. En daar nemen we bij Optiek Eva onze tijd voor. Daarom maken we altijd een afspraak met je om eens goed naar je ogen te kijken. Zo hoef je niet te wachten en hebben we zeker voldoende tijd om je kijkers grondig te inspecteren. Dat doen we trouwens elke keer dat jij langskomt voor nieuwe lenzen. Zo is je optimale draagcomfort gegarandeerd!

LensOnline

Bij Optiek Eva

03. Samenwerking met LensOnline.be

Kwaliteit en snelheid zijn de sleutelwoorden in onze dienstverlening. Daarom werken we voor onze lenzen en onderhoudsproducten samen met LensOnline.be. Weten we welke lenzen je nodig hebt? Dan bestellen we die voor jou, zodat jij ze snel bij ons kunt komen ophalen. Ben je een beginnende lenzendrager? Dan leren we je de juiste techniek om snel en pijnloos je lenzen in en uit te doen.