Hoorapparaten in Tongeren

Optiek Eva maakt deel uit van het Aurilis-netwerk. Dat is een netwerk van meer dan zeventig hoorcentra in Vlaanderen die staan voor een kwaliteitsvolle dienstverlening, een uitgebreide expertise en een ongeëvenaard aanbod aan hoogwaardige hoorapparaten, onderhoudsproducten en batterijen. De leden van het netwerk versterken elkaar door kennis en ervaring uit te wisselen en te werken onder één koepel. Zo zijn hun klanten altijd zeker van de beste oplossing voor hun auditieve uitdagingen.

Uitgebreide collectie hoorapparaten

De hoorapparaten in onze uitebreide collectie onderscheiden zich door hun optimale draagcomfort, elegantie en innovatieve technologie. We werken samen met verschillende fabrikanten om je zonder beperkingen de ideale oplossing aan te bieden. Ook voor onderhoudsproducten, batterijen, gehoorbescherming en hoorhulpmiddelen, zoals radio- en televisieversterkers en deurbelsystemen, zijn wij je partner.

Op afspraak

Om je de beste service te bieden, werken we op afspraak. Heb je interesse in een hoorapparaat? Dan spreken we een moment af waarop jij bij ons kunt langskomen voor een gratis gehoortest in onze zaak in Tongeren. Op basis van de resultaten ga je samen met onze audioloog op zoek naar het ideale hoorapparaat voor jou!

Maak je afspraak voor een gratis hoortest!