Kinderbrillen: veilig, stevig en cool!

Spelen en sporten zijn maar enkele voorbeelden van activiteiten waarbij je spruit zich helemaal geeft. Kinderen bruisen van de energie en ravotten graag en veel met hun vriendjes en vriendinnetjes. Een kinderbril moet dus tegen een stootje kunnen. Want in al dat enthousiasme durft een kinderbril – net zoals je oogappel – weleens wat builen en deuken oplopen. Daarom biedt Optiek Eva je een ruime collectie veilige, stevige en coole kinderbrillen aan waarmee je kind een kind kan zijn.

100 procent veilig

Je kinderen zijn niet van glas. De glazen van hun kinderbril trouwens ook niet! Want die bestaan uit onbreekbaar kunststof. Zo is er geen kans op glasbreuk en voorkomen we dat glasscherven de ogen van je kind beschadigen. Kortom: kunststof glazen zijn veilig voor je kind. Bovendien zijn ze licht en niet duurder dan brilglazen van glas.

Stijlvolle monturen

Elk gezicht is anders. Daarom vind je bij Optiek Eva een collectie kwaliteitsvolle kinderbrillen in allerlei stijlen en kleuren. Elk montuur is childproof en gemaakt van duurzame materialen. Net zoals een bril voor volwassenen of een zonnebril – die we ook hebben voor kinderen – is een kinderbril maatwerk. Ontspiegelde of spiegelglazen, met of zonder flexveren, retro of klassiek, het kan allemaal!

Wil je de ideale kinderbril voor je zoon of dochter vinden? Neem dan gerust contact op of kom langs in onze optiek in Tongeren.